Avrupa'da yemeğin tarihi Massimo Montanari ; çev. Mesut Önen, Biranda Hinginar ; yay. haz. Özden Arıkan
Dil: Türkçe Yayın ayrıntıları:İstanbul Afa Yayıncılık 1994-11-29Tanım: Sayfa sayısı: 198 s. Boyu: 19 cmISBN:- 975-414-305-6
Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Koleksiyon | Yer Numarası | Durum | İade tarihi | Barkod | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitap | ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ CEKUL Vakfı | 437 | 394/MON/1995 (Rafa gözat(Aşağıda açılır)) | Kullanılabilir | 101040210 |
Notlar var.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.
Hesabınız ile oturum açın bir yorum göndermek için.