İsrail - Kudüs'teki Meşhur Tarihi David Kulesi

Materyal Türü : KartpostalKonu(lar): İSRAİL - KUDÜS - MİMARİ YAPILAR - TARİHİ DAVİD KULESİ - GENEL GÖRÜNÜMÇevrimiçi kaynaklar: Çevrimiçi erişim için tıklayınız

Muslimié 12 Mayıs, Sevgili Teyzeciğim, Dün elime geçen 26 tarihli mektubuna cevaben yazıyorum. Bana göndermiş olduğun koli nedeniyle epey koşmak zorunda kalmışsın, herhalde ağırlığından olsa gerek. Daha henüz elime geçmedi ancak daha fazla gecikmeyeceği kanısındayım. Benim içim aslında farketmez. İster Posta ile gelsin isterse trenle gelsin benim için aynı şey. Posta hizmeti gören Astsubay Halep'e vardığında oradaki mektupları ve kolileri alıp geri dönecek. Patronlarının erken dönecek olması izninin herhalde kısa sürmesini sağladı. Onları bu kadar çabuk tatilden döndüren neydi acaba? Sana bir tane daha arkadaşlarla birlikte kaldığımız odamızın önünde çekilmiş fotoğrafımızı gönderiyorum. (6 Mayıs tarihinde çekilmiş) Fotoğrafta gördüğün gibi hala uzun zamandıri bu elbiseler içinde sıcaklarla boğuşuyoruz. Bu günlerde sana daha uzun yazacağım. Seni öpüyorum. Ernest