Amazon kapak resmi
Amazon.com'dan alınan resim
Google Jackets'tan alınan resim

İpek Yolunda Bir Şehir Tokat fotoğ.: Kenan Kayhan ; Hasan Erdem

Yazar: Materyal türü: MetinMetinYayın ayrıntıları:Tokat Tokat Belediyesi Kültür Yayınları 2021ISBN:
  • 9786058249653
Konu(lar): Özet: İpek Yolunda Bir Şehir Tokat Sulak ve bereketli topraklar üzerindeki konumuyla Tokat tarihin her döneminde medeniyetler için önem arz etmiştir. Yazar Nurcan Boşdurmaz, bu kadim şehrin iki kültürel mirasına odaklanıyor, dokumacılık ve bakırcılık kültürüne ait önemli bilgileri okuyucuya sunuyor. Tokat üzerinden Anadolu tekstil ve metalurji tarihinin anlatıldığı kitap, bir şehrin üretim zenginliğini de gözler önüne seriyor. 3 yıla yakın titiz bir çalışmanın ürünü olan kitap Tokat Belediyesi Kültür Yayınıdır.
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)

İpek Yolunda Bir Şehir Tokat

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.