Tunus - Palmiyeler (Kayıt no. 57633)

MARC ayrıntıları
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluklu Denetim Alanı nam a22 7a 4500
008 - Sabit Uzunluklu Veri Ögeleri--Genel Bilgi
Sabit Uzunluklu Denetim Alanı 200930b xxu||||| |||| 00| 0 tur d
041 ## - DİL KODU
Language code of text/sound track or separate title Fransızca
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Yer Numarası 7452
245 ## - ESER ADI
Eser Adı Tunus - Palmiyeler
500 ## - GENEL NOT
Genel Not Bizerte 13 Temmuz 1916, Şu anda çok sıcak olan Tunustan size bir bahçe parçasından küçük bir köşe gönderiyorum. Sağlığım yerinde. Umarım sizin ve tüm aile fertlerininkide öyledir. Sıkı bir el sıkışması ile saygılarımı sunarım. Bay ve Bayan Bourrelier'yede aynı duygularla saygılar. Schruber Fr.Joseph 4'eme Zouaves, 14'eme Bataillon Territoriale, 1'ere Compagnie a Bizerte/Tunise/Tunus ( 4'uncü Zuhaf Alayı, 14'ncü KaraTaburu, 1'nci Bölük Bizerte/Tunus) - Gideceği Adres: Bayan Denise Bourrelier, Avenue Cambaceres a Verrieres-le- Buisson Seine et Oise/France/Fransa<br/>
650 #0 - Konu Ek Girişi--Konu Terimi
9 (RLIN) 17231
Giriş Ögesi Olarak Konu Terimi ya da Coğrafik Ad TUNUS - DOĞAL YAŞAM - PALMİYE AĞAÇLARI - GENEL GÖRÜNÜM
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier http://katalogtarama.cekulvakfi.org.tr/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=888d2ef30e24f3603a39913ad65410bf
Uniform Resource Identifier http://katalogtarama.cekulvakfi.org.tr/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=8f0c3abd1a42ee58afe7e0c5860c0c08
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI ( KOHA )
Sınıflandırma Kaynağı veya Raf Şeması Dewey Decimal Classification
Materyal Türü Kartpostal
Mevcut
    Dewey Decimal Classification Metadata ve İçerik   Staff Collection ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ CEKUL Vakfı 30/09/2020     7452 101047544 30/09/2020 30/09/2020 Kartpostal