Google Jackets'tan alınan resim

Tunus - Bir Arap evinin iç avlusu/içi - Tunus 25 Mayıs 1909 - Jeanne Blanc

Materyal türü: MetinMetinDil: Fransızca Konu(lar): Çevrimiçi kaynaklar:
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Yer Numarası Durum İade tarihi Barkod
Kartpostal ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ CEKUL Vakfı 4155 (Rafa gözat(Aşağıda açılır)) Staff Collection 101046405
ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ raflarına göz atılıyor, Raftaki konumu: CEKUL Vakfı Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Kullanılabilir kapak resmi yok Kullanılabilir kapak resmi yok
4151 Tunus - El Bechir Sokağı - 7-14 Mart 1902 4152 Tunus - El-Djem Roma Anfitiyatrosu - 29 Şubat 1906, Kuzenlerimle, başlayan Yeni Yılınızı en içten ve samimi dileklerimizle kutlarız. Ali Guillaty 4154 Tunus - Arap bakkal dükkanı - P.D. 4155 Tunus - Bir Arap evinin iç avlusu/içi - Tunus 25 Mayıs 1909 - Jeanne Blanc 4156 Tunus - Carthage Genel Görüntüsü - Tunus, 3 Ağustos 1903 - Kartını aldım şaşırtıcı idi. Küçük kızkardeşim, Göndermiş olduğum karta cevap yazma zira ayın 12'sinde gemiye bineceğim ve umarım ayın 14'de Fransız topraklarına ayak basmış olcağım ve herşey yolunda giderse ayın 19'unda seninle birlikte olabileceğim. Benim namıma annemi ve babamı öp lütfen. Trene gelecekmisin yoksa telgraf çekmeyeceğim. Gelirken herhalde yolumu kaybetmem. Seni seven kardeşin Pierre. 4158 Tunus - Bizerte Şehri - Bizerte 20 Mart 1902, 2 veya 3 hafta içinde Cherbourg'ta olacağınızı bildiren notunuzu almış bulunuyorum. Döndüğünüzde ödemenizi yapacağım. Daha evvel ödemeyi gerçekleştiremediğim için lütfen özürlerimi kabul buyrun. Basquet. (Bizerte Juliac Lotte'ta Muhasebeci) 4159 Tunus - Bizerte - Torpil Gemisi/Denizaltısı - 27 Aralık 1902 Louis Disse

Gideceği Adres: Bay A.Robert Place du 4 Septembre Béziers/Hérault/France/Fransa

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.