Google Jackets'tan alınan resim

Tunus - Ev içi Mauresque giyim tarzı. 8 Ekim 1906, Derin sevgilerimle Olivier

Materyal türü: MetinMetinDil: Fransızca Konu(lar): Çevrimiçi kaynaklar:
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Yer Numarası Durum İade tarihi Barkod
Kartpostal ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ CEKUL Vakfı 4185 (Rafa gözat(Aşağıda açılır)) Staff Collection 101046426
ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ raflarına göz atılıyor, Raftaki konumu: CEKUL Vakfı Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Kullanılabilir kapak resmi yok Kullanılabilir kapak resmi yok
4181 Tunus - Büyük Cami Minaresi görüntüsü 14 Aralık 1904 4183 Tunus - Mauresques Kadınları - Tunus, 10 Ocak 1904, Maude'den bir mektup aldım, mektubunda Paris'teki ticaret durumunun bugüne kadar olmadığı kadar çok kötü gittiğini söyledi. Bu sabahki mektubuna teşekkürler, annemin ve babamın sıhhatte ve iyi olduklarını bildirmişsin. Sevgiler 4184 Tunus - Bedevi Dilenciler - Dostlukla kal, Bizerte 20 Temmuz 1906. 4185 Tunus - Ev içi Mauresque giyim tarzı. 8 Ekim 1906, Derin sevgilerimle Olivier 4188 Tunus - Carthage'ın Eski Limanları - Emile & Lucien Honoré 4189 Tunus - Sevgili Kuzen ve Kuzinler, Sizlere fotoğraflar sözü vermiştim, unutmuyorum ve Grenoble'den geldikleri takdirde sizlere derhal ulaştıracağım. Tunus'a tekrar geldiğinizde bizi ziyaret edeceğiniz sözünüzü hatırlatmak isterim. Şu an Tunus'a 3 kilometre mesafede bulunan Harairia'ya yerleşmiş bulunuyoruz. Hepinizin sıhhatte olduğunuzu umarız. Bizlerde iyiyiz. Fransa'daki hava gibi üşümüyoruz, burada beyazlar içindeyiz. Yakında görüşmek üzere. Kuzeniniz Jolianne. 419 İstanbul : Dolmabahçe Sarayı Kapısı

Gideceği Adres: bayan Zoé Arnaud 190 Grande Route a Aix Marseille/Marsilya/Bouches du Rhone/France/Fransa

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.