Fas - Meknes - Yol çalışmaları
Materyal türü:
Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Yer numarası | Durum | Barkod | |
---|---|---|---|---|---|
Kartpostal | ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ CEKUL Vakfı | 5852 (Rafa gözat(Aşağıda açılır)) | Staff Collection | 101046888 |
ÇEKÜL BİLGİ ve BELGE MERKEZİ raflarına göz atılıyor,Raftaki konumu: CEKUL Vakfı Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Meknes 28 Ağustos 1921, Çabuk yazıyorsam lütfen affet. Burada 5 dakika aynı yerde kalmak imkansız. Fazlasıyla pire mevcut. Geceleri uyumak imkansı,z kaldı ki 2 gündür gözümü kırpmadım. Yatamıyorum bile. Umarım senin sıhhatin benimkinden daha iyi durumdadır. Burada uykusuzluk ve habersizlik insanı daha da mutsuz kılıyor. Sana daha fazla bilgi veremiyorum. Daha henüz bizimle ilgili bir düzenleme yapılmadı. Marcel eğer bana fazlaca mektup gelirse lütfen uçak kuryesi ile gönder. Gelecek seferki mektubumda gerekli ödemeyi sana gönderirim. Kötü durumumdan ötürü çok düzgün yazamıyorum, özür dilerim. Adresim; Bay Henri Saingin, 8'inci Garnizon'da kıdemli üst çavuş, Ouezzan/Fas. Elini sıkan dostun Henri.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.